Ik ben Jeline Bragt- van Eck, afgestudeerd aan de Opleiding Oefentherapie Cesar in het jaar 2014. Het werken met kinderen heeft me altijd erg aangetrokken en daarom heb ik de opleiding tot Kinderoefentherapeut gedaan en in juni 2016 afgerond. Vanaf januari 2016 ben ik in verschillende praktijken en op verschillende (speciaal) basisscholen werkzaam geweest als kinderoefentherapeut. Vanaf maart 2017 ben ik met een eigen vestiging gevestigd in Basisschool de Bron in Bruchem. Op verschillende basisscholen ben ik werkzaam als kinderoefentherapeut. Daarnaast wordt er aan mijn woonhuis een praktijkruimte gerealiseerd.

 

Wie ben ik?

Ik heb een zacht karakter met veel geduld. Daarbij heb ik een groot hart voor kinderen en wil ik mensen graag verder helpen. Of hoe kinderen het tegen mij zeggen: 'Jij bent een lieve juf'. Ik maak makkelijk contact en al spelenderwijs voelen kinderen zich snel vertrouwd en kunnen ze een activiteit oefenen.

 

Ik ben lid van de VvoCM, de beroepsvereniging van Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck en aangesloten bij het platform kinderoefentherapie. Daarnaast sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder ben ik Medical Kinetics teacher.